top of page

Brigitte Versterre

/biography

/bio

Geboren in Nijmegen (NL), 1966

getrouwd, 2 kinderen (25/28 jaar)

Ik ben woonachtig in het rustige Langenboom, een vrijstaand huisje met een ruime tuin, grote schuur met hondenkennels, aan een rustig straatje met een bos voor de deur. Gordijnen heb ik niet nodig, door mijn raam is het steeds wisselende bos een schilderij dat elke dag weer de moeite waard is om naar te kijken.

Mijn  zakelijke carrière heeft zich afgewisseld van directie-secretaresse, tot ICT systeembeheerder naar office manager/project manager.  Mijn kracht zit in het organiseren en regelen van de back-office, het inzichtelijk maken en adviseren van de interne bedrijfsprocedures, het efficiënter maken van de onderlinge afdelingen. In  het samenstellen van rapportages, presentaties, brochures en websites kan ik mijn creativiteit en computergebaseerde kennis volop kwijt. Projecten worden door mij overzichtelijker, doelgericht en bewaakt op doelstellingen.Mijn hondensport carrière heeft zich gevormd door instructie en ondersteuning van bewezen hondensporters en -trainers waarmee ik mijn eerste honden trainde.  Trainer op een hondenschool,  jurylid van de hondencursussen, instructeur  van het reddingshondenteam, instructeur tijdens seminars in theorie en praktijk zijn de  uitdagende functies die ik op hondensport-gebied  bekleed. Zelf succesvol reddingshondentrainer,  Wereldkampioen vlakterevieren 2007.

Als ervaringsdeskundige in hondengedrag  kunt u mij inhuren voor advies aan huis, privé training thuis en op de oefenwei.  Voor het verbeteren van uw appèl in uw hondensport of met de trainingsopbouw van uw reddingshond breng ik u graag een stapje verder! 

bottom of page